Bara rullar med, TRÅKIIIIIT!

Veckorna bara springer iväg redan februari nu. De två senaste helgerna har jag inte gått ut på krogen, och blir nog inget den kommande helgen nu heller. Det är för att jag har prioriterat annat före det, men blivit full har jag blivit, eller snarare lullig, hemma hos Björn i lördags med han och hans vänner. Spelat. Roligt gäng det där.

Och denna helg ska jag hem till min äldsta bror för spel med båda mina storebröder och den äldstes vänner, då blir det nog också lite öl. Men i lagom mängd.

Ja Björn då. Jag har inte pratat med honom än, eller jag har ju sagt att ingenting är förändrat, men jag har fått en känsla av att han hör det han vill höra.

Han frågade mig om jag ville börja träffa honom igen, jag svarade; ”Ja, men jag vet fortfarande inte riktigt vad som händer i mig, men jag vill ju inte ha ett förhållande, att jag har känslor för dig förändrar inte det.”.

Jag misstänker att han hörde; ”JA! mummel mmmmmmm …...”.

Så jag måste väl bara försäkra mig om det. Kanske sluta ligga med honom också. Bara va vän. Fast det kanske inte han vill, vilket är helt förståligt, och då får jag acceptera det. Alltså om han inte vill bara va vän utan väljer att inte ses överhuvudtaget.

Jag har i alla fall lugnat mig lite på liggaruntfronten, men den kommer alltid tillbaka, periodare som man är.

Jag börjar fundera på när jag ska säga upp mig från jobbet, jag kommer inte klara en vinter till med så långa dagar. Och jag vet att jag inte har problem att få ett jobb där jag kan jobba 100% eller mer, men, det är inte lika lätt att få en heltidstjänst som jag har nu. Det är ju en trygghet i sig. Men ska man låta trygghet gå före sitt välbefinnande, sin hälsa? Nej inte enligt min mening.

Jag har klarat mig hela livet utan en heltidstjänst, och har haft bättre lön än vad jag har idag. Det är inte sista gången jag kommer att ha en heltidstjänst. Det kommer fler tåg.

Jag ska maila min personalchef med lite frågor innan jag bestämmer mig för något.

Möte med henne på fredag! Jag mailade :)

Jag har varit sjuk några dagar nu, mår bättre men känner mig inte på topp, har nog mycket med jobbet att göra.

Detta blev ett kort och tråkigt inlägg, men det är så jag känner mig idag, kort och tråkig. I alla fall tråkig.

Imorgon kommer nog storyn om näste man jag föll för efter min första pojkvän, den som var hans vän, och våran jobbiga dumma historia.