För män(niskor), Chatt och smsgrundkurs, eller helt enkelt telefonvett. Lektion 1

 
 
Jag satt och funderade på alla spån man nån gång har messat eller chattat med från tinder, sen finns det ju självklart de som inte är spån, utan bara behöver gå en liten snabbkurs. Jag skriver att det är för män, men du som kvinna är fullt välkommen att ta lärdom av detta också, jag har mest erfarenhet av att det är just män som behöver hjälp med detta, det är därför jag har döpt den för män. Ändrar namnet nu till 'Chatt och smsgrundkurs, eller helt enkelt telefonvett för män(niskor)'.

Ok, vart ska man börja...

Ja, vi börjar med ett hett ämne, kukbilder. Skicka absolut INTE en bild på din kuk om vi inte har bett om det, om ni gör det kommer vi bara att skratta och visa din bild för alla våra vänner, oavsett kön på vännerna. Om du skickar en bild på den om vi har bett om det, eller om du frågar och man svarar ja, så är det någonting man inte visar för någon. Så enkelt.

Nu kan vi gå in på fittbilder, eller nakenbilder överhuvudtaget. Helst ska ni inte fråga eller be om såna bilder, om ni vill fråga försök att va så smidig som möjlig. För att lyckas så ska det helst komma från kvinnan själv. Jag brukar själv ha som regel att endast skicka till befintliga sexpartners, alltså såna som jag träffar då och då.

Om ni tar er mod att fråga om nakenbilder, så försök att va smidig som sagt, kräv inte. OBS! Verkligen KRÄV INTE. Trots att fittor helt klart är mer awesome (kanske därför ni har ett behov att show off yours) så känner vi att vi inte behöver skryta eller stoltsera, vi vet redan att fittor är mer uthålliga, starkare, häftigare, ja you name it.

Visst jag älskar kuk, men det är inte så hett när ni tror att ni har det häftigaste i hela universum mellan era ben.

Tillbaka till att fråga om bilder av en kvinna, oavsett hur du frågade så fick du ett nej, så acceptera det med förståelse och respekt. Något i stil med; ”Jag förstår fullt ut, du behöver verkligen inte skicka något till mig. Kanske är bäst om man känner varandra först.”.

Försök inte att mobba fram en bild. Det här är faktiskt något som skrämmer mig lite. För vissa män kör med den taktiken, säger man nej så skriver vissa; ”Vad du är tråkig då! Är du lika tråkig i sängen och som person också?” Eller liknande.

Min reaktion på sånt beteende är bara att man vet att den här människan kommer aldrig att få träffa mig, finns många fina respektfulla män där ute, och det är ju de som får ligga mest och får flest nakenbilder. De här ”mobbarna” lyckas inte lika bra, men de kan få, av osäkra unga tjejer, och det är det som skrämmer mig. När jag har dissat en sån snubbe blir jag alltid lessen för jag börja tänka på hur många tjejer han har lyckats mobba fram bilder från.

 

Nu kan vi gå in på lite ord man ska undvika om man ska försöka att göra den andra personen lite sugen på sex. Jag kan ju direkt gå in på något jag har varit inne på tidigare i bloggen; Busa och leka.

Big NO NO! Busa och leka är något man gör med barn, inte något som har med sex att göra.

Så det blir man väldigt osugen av.

Alla där ute får gärna ge mig tips om fler ord man ska undvika, jag kommer att komma på fler vid olika tillfällen så jag får nog lämna det så här. Jo! Jag och min vän Frida messade för nån månad sen om just detta, hon la till en grej de ska undvika; ”Hej sötis”.

Kräkvarning.

 

Lektion 1 slut.

 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: