Lugn helg

 
 
 

Så olikt mig med en helg utan utgång, kändes lite både och, tråkigt att inte gå ut med vänner och ha skoj, men skönt att känna att man inte alltid måste supa. Bra för levern om inte annat.

 

Ja på fredagen, så hämtade Jonathan mig efter jobbet, han som jag har varit på fikadejt med en gång innan, vi åkte hem till mig. Jag lagade mat och vi drack vin medans, sen käkade vi och satte oss sedan i soffan och eldade i brasan. Låter väldigt romantiskt, men allt kändes som att det var på en vänskaplig nivå, vi hade jättetrevligt. Jag tog upp det där med Björn, att jag har känslor för honom, att han har dejtat en annan, men nu vill va med mig, och att jag just nu är väldigt förvirrad och jag vill att han ska veta det. Så att jag vill inte göra något med Jonathan pga förvirringen just nu. Han var väldigt förstående. Men som kille så tänkte han ju självklart försöka att ligga med mig ändå.

Vilket han lyckades med. Men han hittade min svaga punkt på en gång, min hals och nacke, han började kyssa mig där, och kyssarna och skägget gör mig så fruktansvärt kåt. Så tillslut så kände jag att jag ville ha sex ändå, jag menar är man singel och är med en attraktiv man som gör en kåt, så varför inte? Han känner till läget så jag lovar ju inte honom någonting mer.

Sexet då. Jo han började att gå ner på mig, och det var inte så lyckat, han kändes stressad som om att om han börjar med racerfart så kommer jag fort. Nej. Jag tänkte att jag får väl försöka visa/ säga hur jag vill ha det, för det är ju inte lätt att veta det för alla. Så jag sa ”ta det lite lugnt”, men nej.

Försökte visa lite med kroppspråk också, men återigen nej. Tills slut låg jag där och funderade på när han skulle känna sig klar, medan han skakade huvud där mellan benen på mig. Funderade på morgondsagen, ja jag kom av mig lite där. Tröttnade tillslut och sa, kom, medan jag tog tag i honom för att få honom att komma upp. Resten varade inte så länge. Men det var skönt att få sex en stund i alla fall.

Sen rullade jag på sidan och somnade.

Vaknade hyfsat tidigt och kände att jag ville komma iväg, till Björn. Gjorde mig iordning medan Jonathan låg kvar i sängen och sov, fixade även kaffe åt oss. Väckte honom, sen satt vi i soffan och drack kaffe, jag hade ingen frukost att erbjuda tyvärr, äter ju frukost på jobbet och till helgen glömmer jag att köpa hem frukostprylar.

Jag var nog hemma hos Björn redan vid 11, då drog vi på en gång och storhandlade åt honom och åt mig, vi körde hem till mig och dumpade min mat, tog min pant, lämnade hans julgran, jag ska elda upp den, gratis ved!!

Resten av dagen hos Björn bestod av soffhäng, mys och sex, film och serier, spel och mycket god mat. En härlig dag helt enkelt! Men jag kände under dagen att jag är inte kär i Björn, och kommer troligtvis inte bli det, men han har sagt att vi inte behöver bli tillsammans. Men nästa gång jag umgås med honom själv, så ska jag berätta för honom att jag vet nu säkert. Att jag jättegärna hänger med honom, men att jag inte är kär och tänker inte inleda ett förhållande med honom, och han får då bestämma själv om han vill ses ändå, eller bara som vänner eller inte alls.

På söndagen skjutsade han hem mig, och jag fick äntligen en ensam dag i mitt älskade hus, saknar att bara få vara i det och mysa, städa lite, göra en gryta, storkok och lata sig.

En bra helg, men nästa blir nog bättre!

 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: