Mindre händelserikt

Nya veckan och man är ledig måndag och tisdag,välbehövt! Blir helt sjukt slut av att jobba alla 5 dagar i veckan, men det beror nog mycket på hur schemat ser ut, och att jag har lång resväg till jobbet. Jobbar 06:20-11:20 sen rast, jobb igen 14:10-19:00. De värsta dagarna går jag upp 04:00 och kommer hem 21:00. Så när jag kommer hem är det 7 timmar kvar tills jag ska gå upp, och jag kan inte ens gå och lägga mig på en gång. Nej det blir stresslaga mat, stressäta och stressduscha för att få så mycket sömn som möjligt.

Men den här veckan kan jag ta moppen till och från stationen, då går jag upp 04:20 och är hemma typ 20:30. Lite bättre.

På måndagen åkte jag till min vän Ida, vi promenerade åt mat, drack mojitos, Ida är grym på dem, spelade tv spel och åkte sen till gamla stan för utgång med vår vän Madde och Idas sambo Jonathan.

Lugn utekväll på stammishaket, jag och Ida blev kvar till stängning, och vi vart jättefulla! Var nog de goda mojitosarna.

När vi skulle ta oss hem upptäckte vi att det var måndag och tunnelbanan gick inte, så det fick bli taxi.

Det var en härlig utekväll i goda vänners lag, Ida fick väl tyvärr höra mycket om mitt tjat om alla män, mest om min oklarhet om mina känslor för Björn, eller vad jag ska göra med den situationen.

Tisdag låg jag bakis och hade videosamtal med en sjuk Björn hela dagen, det var mysigt men förvirrande.

Onsdag var det dags för jobb, vanlig jobbig dag.

På torsdag på jobbet messade jag i vanlig ordning med Björn, och på rasten vart det långa videosamtal, även på vägen hem. Under dagen när vi messade så frågade Björn om jag ville börja träffa honom igen, för han har mig varmt om hjärtat och det vart inget mellan Viveka och honom. Jag sa att jag gärna träffar honom, men vart samtidigt orolig.

 

Jag – Men det var inte min intention att

splittra på er, det var verkligen inte

det!

Vill att du ska veta det.

Du vet att jag är jobbig och förvirrad

 

Björn – Oroa dig inte. Inte sur eller arg.

Snarare lite lättad.

Nu kan jag lägga mer fokus på dig

 

Jag – Som e jobbig. Jag har alltid avskytt

såna som är som jag är just nu när

det kommer till dig och mig. Att jag

vill vara med dig, men en del vill

även va singel. Äta kakan och

behålla den. Så jobbig människa.

Hoppas att det går över snart så

att jag kan bestämma mig.

 

Björn – Var lugn. Vi tar små steg. Vi kan

börja med att vara ärliga om vad

vi tycker och tänker.

 

Du kan vara glad över att jag ger

och tar frihet ;)

Gläds över att vi båda vill ses igen.

 

Så det gick ju bra, då kanske jag kan sluta känna press för att behöva ta ett beslut nu nu nu. Jag vet inte varför jag har så svårt att veta vad jag vill i den här frågan, men jag vet att jag vill träffa honom ofta. Så då får jag väl börja med det jag vet helt enkelt!

Så har jag en dejt idag, hemma. Känns så där nu efter allt mellan mig och Björn. Men jag tänker att Jonathan verkar vara en som även är ok med endast vänskap, så jag får väl berätta för honom att jag ska börja träffa Björn nu, men jatt jag ännu inte har så bra koll på vad det innebär, men säga att jag är väl lite småförälskad i Björn. Så har jag lagt alla korten på bordet. Så får det bli!

Jag längtar tills imorgon!!! Då ska jag och Björn umgås typ hela dagen!

Ganska händelselös vecka, I know, inte haft sex en enda gång hittills! Vilket har varit kämpigt för att jag vill ha det typ alltid, men skönt också för att jag har varit så trött.

Men vi har helgen kvar...

 

 
 
 
 
 
 

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: