Nytt år, ny vecka, ny dag

Första dagen på det nya hoppingivande året 2017 var allt som jag vill att resterande dagar av detta år ska bestå utav. Kärlek, närhet, ömhet, glädje, sex, massa skönt sex, god mat och mys i soffan där man bara får ligga och vara precis hur uppsvullen man vill, tillsammans med någon som man tycker väldigt mycket om som också får vara precis hur uppsvullen han vill. Det var en underbar dag som jag aldrig kommer att glömma.

Vem var mannen då?

En fin man, men inte nästintill perfekt som jag då trodde, låt oss kalla honom för Björn.

När jag är med Björn så känner jag att jag är precis där jag borde vara, där jag hör hemma, för det känns som hemma. Jag känner mig trygg, glad och varm. Allt det man vill känna, men jag har en del inom mig som stretar emot, jobbar för att komma bort som vill vara fri. Jag vet inte vad det beror på, om det beror på honom, att något saknas eller om det är något som ligger hos mig.

Det var en underbar dag i alla fall. Men frammåt eftermiddagen/kvällen, när jag låg i Björns knä, så sa han; ”Vi kan inte hålla på och ha sex med varandra nå mer, för jag har ju börjat dejta en nu och det känns inte rätt.”

Detta visste jag ju om , jag har peppat honom till att börja dejta för att jag vill att han ska hitta den rätta. Jag svarade bara; självklart.

Veckan gick, jag jobbade, jag gick på rutin, kollade tinder ibland. Så tråkigt men ibland så underhållande.

Helgen kom. I helgen var jag mest inne, jag var ett riktigt mensmonster, ont och inte på humör, vänner kom över både fredag och lördag och gjorde mina kvällar bättre. Träffade inga män på grund av mensen. Men hade ett flertal från tinder som jag ville träffa. Man kan inte få allt här i livet, men mens ska man ha.

På eftermiddagen på söndag gick jag hem till en man som jag ändå har messat med i några månader till och från, han bor bara en 30 minuters promenad från mig. Jag gick hem till honom trots mensen, ja vi hade bara haft kontakt för att skapa en sexuell relation, ingenting mer. Man kan ju göra andra saker än att stoppa in den i fittan när man har mens.

Han bodde fint, och han var trevlig och vi gillar samma saker när det kommer till sex, så jag hade en härlig stund med honom, det var mest jag som körde oralt så klart.

Sen gick jag hem och la mig i soffan och slökollade på ett avsnitt av Vampire diaries.

Bra första vecka på detta år, såg framemot vad vecka 2 skulle ha att erbjuda!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: