Resten av vecka 2

Alla mäns namn i bloggen ändrar jag till andra namn, mina vänner heter det de heter, men männen är nya namn.

Efter allt med Björn, när våra mess och vårat samtal började sjunka in så lkändes det verkligen som att vi hade gjort slut med varandra. Ringde en av mina närmsta vänner, Frida, som för tillfället är utomlands. Som majoriteten av mina närmsta.

”Men ni har ju gjort slut! Ni var inte ett par men ni hade en relation och nu är den över.” Sa hon till mig då, och så fort hon sa det så insåg jag ju att det är väl helt självklart att jag känner så här.

Dejten som jag skulle på på onsdagen sköts upp till torsdagen efter jobbet. Vilket vart så där halvbra, var nämligen på en lunchdejt samma dag, blir lite trött. Kondom användes både på lunchen och på kvällen! Blivit mycket bättre på det, tänker att min tur kanske tar slut när som helst, har nämligen aldrig haft nån könssjukdom, peppar peppar ta i trä (tar i trä på riktigt nu).

Lunchdejten var bra, första gången jag låg med Fredrik, som nu är 46, var när jag var typ 25, sen sågs vi nån gång till, sen har vi inte hörts nå mer. Men nu så tog vi upp vår kontakt igen, det var riktigt trevligt. Han är en sån som är väldigt mån om att jag ska ha det skönt, att jag ska komma, helst flera gånger, och det är de männen man vill behålla i som sexpartners. Enligt min erfarenhet så är majoriteten av dessa män äldre, runt 40 och uppåt. De yngre männen verkar tycka att det är viktigare att de kommer, och sen är det bra. Jag har börjat bli bättre på att säga åt dem att få mig att komma efter att de har gjort det. De äldre behöver man inte säga till, för min njutning verkar vara deras mål med upplevelse, och mitt mål är deras njutning, och där har vi 2 huvudingredienser för fantastiskt sex!

Kvällen då.

Satte mig på bussen efter jobbet och messade honom för att fråga om hans adress. Vi började messa lite fram och tillbaka, sen kom det.

 

Tomas – Ska bli härligt..

Känner mig grymt busig idag,

bara så att du vet.. ;)

 

Och där snörpte fissen ihop sig till en torrboll. Varför har detta börjat hända mig på senaste? Män som använder ordet, busa, busig eller leka i samband med sex. Så avtändande. Mår nästan illa av att höra det. Hur får man dem att sluta utan att såra deras stolthet? Det är något jag jobbar på just nu.

Jag svarade honom:

 

Jag – Jättehärligt! :)

Busig? Menar du kinky eller?

 

Tomas – Typ.. ;)

 

Jag – Bra! :)

Kinky låter bättre än busig.

 

Väl hemma hos honom använde han aldrig ordet busig. Skönt! Sån turnoff, verkligen.

Han var en äldre man, vältränad och en riktig karlakarl, som jag älskar. Vi hade en skön härlig stund ihop, sen var jag tvungen att dra hem till katten som jag passade på kungsholmen.

 

På fredag skulle jag träffa en från tinder som jag hade pratat med. Han var rolig att messa med, annorlunda. När vi började skriva till varandra satt han på ett fik, jag frågade om han var på dejt, han sa att han va det med en från tinder som han skrev med nu som heter Sofia (ja han menade mig). Vi messade under kvällen, frågade hur han tyckte att dejten gick, bra tyckte han. Vi bestämde att på nästa dejt ska vi sitta på varsitt ställe mittemot varandra och messa och se varandra. Det sa vi väl mer på skämt, men sen när vi skulle boka in och ses, så frågade han om vi skulle ses hos honom eller ute.

Jag skrev då att vi ska ta varsin öl på varsitt ställe som ligger mittemot varandra, sen går vi till ett annat ställe tillsammans och tar en öl ihop, ville verkligen göra det. Han tyckte att det var en rolig idé, så han var på. Nu var bara problemet att hitta två ölhak på söder mittemot varandra, det tog sin lilla stund, men fick tillslut bli Habibi och Brickyard på skånegatan.

Så här bestämde vi vem så skulle sitta var:

 

Jag – Ska vi köra sten, sax och påse om

vem som får vilket ställe? Eller

vill du välja?

 

Mattias – Haha shit asså! Sure, vi klunsar.

Men hur gör man det här?

 

Jag – Man får vara ärlig! Med vad man

valde. Den som vinner hamnar på BY

och den som förlorar på habibi.

Funkar?

 

Mattias – Eller så gör vi som så:

Det börjar efter att vi säger till o

då har man 10 sek.

Skriv sten/sax/påse. När det gått

10 sek tryck på sänd utan att titta

på skärmen.

Pröva? :)

 

Jag – Ok pröva. Men från när 10 sek?

 

Mattias – Efter att du säger ok nu!

 

Jag – Ok

 

Mattias – Påse

 

Jag – Sax

 

Jag – Wohoooooooooooo!

Det var typ samtidigt!

 

Mattias – Hahaha fan!

Ok bästa av tre

 

Så fortsatte vi, jag vann. Så jag hamnade på brickyard och han på habibi. När jag kom till brickyard var det tyvärr smockfullt, och inte en enda ledig fönster plats som vette mot Habibi.

Jag messade Mattias och sa att jag var på plats, men att en fönsterplats mot hans ställe var bara att glömma. Det var samma för honom, fullt vid fönstrena. Vi köpte varsin öl och messade varandra, försökte vänta ut en fönsterplats, men det var helt kört. Jag slog mig ner i baren, han vid ett bord. Messade och hade kul. Efter ett tag fick han sällskap vid sitt bord, han skicka en selfie på sig och sina nya vänner, de såg riktigt snälla ut. Kul var det!

Sen bestämde vi oss att gå till Snotty som nästan låg vägg i vägg med brickyard.

Jag kom dit först, det var ett litet mysigt underground/altarnetive ställe, trångt, mycket folk och massa utklipp, skivomslag och allt möjligt på väggarna. Sen dök Mattias upp, vi hade en intressant kväll, han var rolig och spännande, det var kul att prata om skapande med honom då det är en passion för oss båda, skrivande och målande. Det var mycket trevligt helt enkelt. Men jag visste inte om jag verkligen ville ligga med honom. Fick liksom inte helt rätt oumph-feeling. Jag såg att han var attraherad av mig, och jag var väldigt kåt, så jag bestämde mig för att följa med honom hem, han bodde precis runt hörnet i en lägenhet som från en bok. Gammal kåk från 1920-talet, när vi kom in så fanns där i hallen en gammal brun lädersoffa som såg ut att vara nästan lika gammal som huset, och så stod där en gammal fin öppen spis.

Han hade en atelje, och den var så proppfull med saker så vart man än tittade så upptäckte man något nytt, böcker, tavlor, lp skivor, ja massa skoj helt enkelt. Jag skulle kunna vara där inne en hel dag utan att få tråkigt.

Vi tände en brasa, satte oss framför den i den slitna soffan och drack vatten, jag var nu så trött efter min jobbvecka. Han höll om mig, och sen gick vi och la oss i hans säng.

Vi började kyssa varandra, det var trevligt, kände på varandra, jag gick ner på honom, sen stoppade han in den, sen kom han. Det var typ det. Men det gjorde mig inget alls för att jag var så fruktansvärt trött och kände att jag hade ändå inte orkat så mycket mer än så, och så kände jag inte riktigt den här passionen. Så jag somnade nöjd.

Vaknade tidigt, gick upp och drog.

Hem till katten och Vampire diaries!

Lördag kväll hade jag bestämt en dejt, en sexdejt med en från tinder (mina vanligaste dejter), med en snygg vältränad äldre man, det kommer va mycket återkommande det där, då det är min typ. Efter dejten hade jag planerat att åka till Kings table på Sveavägen för att se några band som spelar.

När jag kom hem till honom så fick jag ett glas cava, vi satt i hans soffa och snackade om allt möjligt, jobb, strippor och båtar bland annat. När en man är attraherad av en så finns det många små tecken hos honom som visar det så tydligt, särskilt om de inte har någon önskan att dölja det, så jag märkte fort att han gillade det han såg, men även den han umgicks med. Och det var samma för mig, och det syntes och märktes nog också.

När vi hade druckit ett glas cava så ställde han ner sitt glas och vände sig mot mig.

”Vi båda vet ju varför vi ses, vi har ju pratat om att vi vill ha sex med varandra, men jag tänkte höra om du vill ha ett till glas cava och sitta och bubbla en stund till? För jag tyckte att det var så trevligt att prata med dig.” sa han.

” Ja absolut, jag har också jättetrevligt!” sa jag, och innan han hann resa sig upp för att fylla på så lutade jag mig mot honom och tog tag i och kysste honom, han kysste tillbaka, en bra kyss som fick det att kittla till.

” En bestämd kvinna, det gillar jag! Märkte det på dig i våra mess att du vet vad du vill ha och är inte rädd för att uttrycka det.”

Jag skrattade till, men det är jättekul att det märks!

Vi drack nästan ett glas till, sen blev det sängen. Det var riktigt skönt, han såg till så att jag kom först, sen hade vi härligt sex, han var så het naken! Och riktigt passionerad, älskar när män låter sin glöd ta över.

Efter sexet låg vi nakna och svettiga i hans säng och pratade och skrattade. Vi pratade om barn, att jag inte vill ha några, och han som har ett barn, ett vuxet, sa att andras barn är de bästa. För jag berättade om ”mina” barn, mina närmaste vänners barn, hur mycket jag älskar dem och att de är de enda jag behöver. Lite märkligt kanske att prata om sånt, men det bara vart så.

Sen gick jag på spelningen, mötte upp Pontus, Maya, Poffen och Mattis. Det var riktigt kul att få hänga med dem igen, blir alldeles för sällan. Den jag hängde med sist var nog med Maya.

Under kvällen fick jag även ett mess av han jag hade varit hos, där han skrev att han gärna träffas igen och jag sa detsamma.

Det händer så mycket i veckorna märker jag, mina inlägg blir bara längre och längre!

Sen kom söndagen, lugn bakisdag, men ännu en dejt inbokad. Men denna gång en fikadejt och inte en sexdejt. Jag var bakis som ett ägg, men det visste han om. Vi möttes på söder och gick på Waynes coffe, allt kändes naturligt och avslappnat med honom, han var mycket trevlig. Och vi har bokat in en ny dejt, middagsdejt hemma hos mig imorgonkväll, alltså fredag 20/1. Han hämtar mig med bil på jobbet sen åker vi till mig.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: