Starten

I en djungel av singlar i Stockholm är det inte lätt att navigera, men jag märker att ju äldre jag blir desto lättare blir det ändå. Man åker inte längre hem till psychon vars dirtytalk är att de vill befrukta mig med sin säd så att jag blir gravid, och som har någon slags personlighetsklyvning, då han verkade manoaggresiv. Hade svårt att somna den natten hos honom, men jag kunde inte ta mig hem, det var så sent. Kvällen hade börjat bra. Men sen mycket senare låg jag där i sängen och funderade på om han låtsassov och väntade på att jag skulle somna för att sen gå ut i köket och hämta en kniv. Det hände inte, tydligt nog. Det här var för ca 7 år sen, man har lärt sig en del på vägen, och jag känner att mer kommer jag att lära mig. Det är en lättnad. Jag gillar att bli äldre. Visst jag kommer kanske inte gilla mina rynkor eller att mina delar blir lite saggigare, men allt det är värt det för den erfarenhet och visdom man får.

 Nu har man på något vis blivit bättre på att sålla bort galningarna, ibland misslyckas man, men oftast får man en feeling. Det som återstår nu är att lära sig att sålla bort alla douchebags, tyvärr är de många och jävligt sneaky. De som av nån anledning ska låtsas vara något de inte är, en bra och fin man eller kvinna, men nu träffar jag oftast män. Jag föredrar män som är ärliga som jag. Och säger jag vill bara ligga, jag vill bara ha en sexuell relation. Förstår mig verkligen inte på de männen som tror att de måste låtsas som att de är bra pojkvänsmaterial, och att de vill mer än att bara ligga. De gör mig så satans förbannad. Jag vet inte varför de gör så? För att de gillar att skada folk kanske. De som bara vill ligga och säger det rakt ut klassar jag faktiskt inte under douchebags, de är bra och ärliga män. De männen gillar vi, rakryggade.

 Jag borde ha börjat den här bloggen för längesen, så man kunde ha sett min utveckling, men, vi får nöja oss med vad som kommer att ske framöver. Sen kommer jag garanterat att hoppa tillbaka i tiden för roliga anekdoter, som galna hotellnätter, eller bara galna onyktra nätter.

Den här bloggen kommer att starta med vecka 1 det här året, så vi hoppar redan tillbaka i tiden.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: